Szaletli, grillező, és pavilon > Kerti bútor - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szaletli, grillező, és pavilon > 11 weboldal. Kategória leírása: Szaletli, grillező, és pavilon gyártók, és forgalmazók. Ötletes grill és szalonnasütő hely készítése a kertünkben.

kertibutor.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Kovi-kő Térkőgyár
Kovi-kő Térkőgyár
http://www.koviko.hu/

Cégünk 2001 óta gyártja és forgalmazza a gyöngykavicsos felületű grillsütőt. Lakossági vevők részére is, szakmai segítségnyújtással, házhozszállítással, széles választékban.

www.koviko.hu
Kerti konyha, kemence, cserépkályha
Kerti konyha, kemence, cserépkályha
http://www.otthonmelege.hu

A pattogó tűz látványa - az otthon melege. Az ember ősidők óta vonzódik a tűzhöz. A tűz fénye, melege, a pattogó tűz hangulata az idők kezdete óta a biztonságot, az otthont jelenti számunkra. Ugyan a komfortosabb, automatizálható fűtési rendszerek kényelme visszaszorította a hagyományos fűtés népszerűségét, napjainkban azonan újjáéledni látszik a családi tűzhely kultusza. A tűz a meghittséget, a biztonságot, a családi fészek melegét hozza életünkbe, a tudat, hogy megszelidítettünk egy veszélyes elemet és ez azóta minket szolgál, legtöbbünket megnyugvással tölt el. A függetlenség érzésével, hogy nem vagyunk kitéve szolgáltató vállalatmonstrumok kénye-kedvének. Reneszánszát éli a cserépkályha, a kandalló, és egyre szívesebben sütünk-főzünk kemencében. A http://www.otthonmelege.hu ebben a témában segít eligazodni rengeteg, mindenki számára érthetően megfogalmazott információval, hogy a családi tűzhely valóban a biztonságot és a nyugalmat hozza életünkbe: az otthon melegét.

www.otthonmelege.hu
Fá-zunk Kft.
Fá-zunk Kft.
http://fa-zunk.extra.hu/

Fából készült kerti bútorok gyártása, kivitelezése. Cégünk fő profilja, kerti pavilonok, gyártása kivitelezése. Készítünk kutyaházakat, madáretetőket fából készített kerti bútorokat, játszóházakat. Elképzelése alapján kérje árajánlatunkat!

fa-zunk.extra.hu
Hornex Bt.
Hornex Bt.
http://www.hornex.uni.hu/

Kerti faházak, teraszok, előtetők, hétvégiházak, kerti bútorok, kocsibeállók gyártása, és építése fenyőfából. Gombásodás és fakártevök ellen kezelt faanyagok felhasználásával.

www.hornex.uni.hu
Zsindelyes és nádtetős kerti garnitúrák, pavilonok, szaletlik
Zsindelyes és nádtetős kerti garnitúrák, pavilonok, szaletlik
http://www.artholz.hu/hu/lista/22

Cégünk valódi fából - jórészt egy, csak Magyarországon élő különösen védett nyárfa ritkaságból, a topolyából, vagy más néven csomoros nyárfából - készít művészi kidolgozású, naturális - rusztikus, és egyetlen fatörzsből faragott monolit bútorokat, garantált minőségben kedvező árak mellett. Tetszőleges méretek és színek közül választhat. Termékeinket ajánljuk lakberendezéshez valamint éttermek, borozók, sörözők, pizzériák berendezéséhez is. Termékeink: fabútorok, kerti bútorok, étkező garnitúrák, asztalok, székek, padok, szekrények, polcok, fatálak, különleges egy fatörzsből faragott vájt bútorok, tetős garnitúrák, szaletlik, pavilonok.

www.artholz.hu
Cserépkályha, kemence, kerti grill
Cserépkályha, kemence, kerti grill
http://www.cserepkalyha-keszites.com

Vállalom egyedi cserépkályhák tervezését, kerti grillek, kemencék, készítését, átrakását, javítását az ország egész területén.

www.cserepkalyha-keszites.com
Kandalló, kerti grill
Kandalló, kerti grill
http://www.markikandallo.hu

Vállalom légfűtéses, központi fűtésre köthető, elektromos, gázüzemű kandallók, nosztalgia tűzhelyek, kerti grillek tervezését, komplett kivitelezését. Célom, hogy kedvező áron kínáljak jó minőségű tűztereket és kandalló burkolatokat egyéni elképzelések alapján, vagy típusból választva. A burkolatokra és az építési munkákra 3 év garanciát vállalunk. Megvalósuló kandallója használatához és a pattogó tűz látványához sok örömet kívánok!

www.markikandallo.hu
Átriókert szalonnasütő
Átriókert szalonnasütő
http://www.atriokert.hu/muko-szalonnasuto.html

Rendezzen Ön is kerti partit családjának és barátainak. Műkő kerti szalonnasütőink magyar kőfaragó mesterek kimagasló minőségű termékei, hagyományosan manufakturális módszerekkel készített kis szériás termékek, melyeket dinasztikus alapokon működő kisüzemekben állítanak elő. Tekintse meg honlapunkon kínálatunkat, vagy keresse fel üzletünket személyesen!

www.atriokert.hu
Bezsoker: kerti sütögetők, grillezők
Bezsoker: kerti sütögetők, grillezők
http://www.bezsoker.hu/kerti-grillek.html

Bezsoker Kft - Kerti grillek, fa építmények, nádtermékek, kerti bútorok... 2000 Szentendre, Déli városkapu 11-es főút, 17-es km szelvény.

www.bezsoker.hu
Praktikus kerti konyhák építése
Praktikus kerti konyhák építése
http://jovan-holczer-kertikonyha.hu/

A Jován-Holczer Kerti Konyha nemcsak kerti sütők és grillek építésével foglalkozik, komplett megoldást kínálunk a szabadban végzett sütéshez és főzéshez. A kerttervezés és -építés feladatait is elvégezzük a tereprendezéstől a rendszeres ápolásig. Így Ön a lehető legnagyobb kényelem mellett élvezheti a kőgrill vagy a kerti kemence körül töltött nyári estéket. A szabad ég alá épített, kültéri konyha minden olyan funkciót magáénak tudhat, amit a lakásban található konyhák is. Készítse el kedvenc ételeit friss levegőn!

jovan-holczer-kertikonyha.hu
Csaszkókályha
Csaszkókályha
http://www.csaszkokalyha.com

Vállalkozásom vállalja cserépkályhák, kandallók, búbos kemencék építését, átrakását, tisztítását, illetve igény szerint 3 D-s látványtervezést is a jobb átláthatóság érdekében! Fő tevékenységeink közé tartozik még, a mobil cserépkályhák értékesítése is amint szintén az egész ország területén belül vállalunk rövid határidejű kiszállítással!

www.csaszkokalyha.com
Oldal leírása
kertibutor.wyw.hu: Kerti bútor katalógus. Hazai és külföldi gyártók, forgalmazók. Fém, fa, műanyag, nád, és rattan kerti bútorok.
Gyűjteményünkben 208 válogatott kerti bútor témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 208 | Várakozó linkek: 6 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 115314